Wie zijn wij?

Anne Kampert

Als bijstandsmoeder met hoge schulden ging ik van burn-out naar burn-out. Ik was altijd in gevecht met mijzelf. Ik worstelde mij van dag naar dag. Ik ging doodmoe naar bed en stond doodmoe op. Mijn batterij kreeg ik niet meer opgeladen. Bore-out, burn out, thuiszitters, hoogbegaafdheid, onderpresteren, hoog sensitiviteit, jeugdzorg, cjg, ggz, wmo... Zo maar wat woorden die een prominente plek kregen in mijn overspannen gezin. 

Tot ik besloot dat het anders moest...Ik stapte een wereld in van geluiden dat je krachtiger bent dan je denkt, over het vuur in jou, wanneer jij jouw leven weer zin geeft, eigenaarschap pakt over je eigen leven. En op die manier veranderde mijn leven. Dit geluid bracht mij zoveel, dat ik het wilde verspreiden, en zo ontstond FFpauze.

Kim Noordermeer

Nooit jezelf goed genoeg vinden. Altijd maar streven naar perfectie. 

Om dit uit mijn systeem te krijgen heeft wat voet in de aarden gehad. . 

Nu mijn scheiding was ik zo op zoek naar wie ik nou was. Welke rol moest ik nu aannemen. 

Ik was moeder en een partner van iemand en ik werkte wel een aantal uur maar dat was ik hoofdzakelijk mijn gezin stond centraal. Maar wie ben ik nu na mijn scheiding moeder ja dat is logisch maar daarnaast? Mijn zoektocht naar wie ik was, was vooral wegrennen voor wie ik niet wilde zijn. 

 

Toen kwam Corona en moesten we verplicht thuiszitten. Ik kwam mezelf hard tegen. Eindelijk moest ik mezelf in de spiegel bekijken en de waarheid bekennen dat ik alleen maar aan het wegrennen was en allemaal rollen had aangenomen waar ik niet gelukkig van werd. 

 

Ik ben actief met mezelf aan de slag gegaan. Verschillende zelfontwikkeling boeken gelezen. Zelf ontwikkelings cursussen gedaan. Ik had mij ingeschreven op een online platform, waar ik Anne ook heb leren kennen, om te groeien. Daarnaast ben ik met een coach aan de slag gegaan om te werken aan dat "altijd niet goed genoeg "gevoel. 

Hierdoor ben ik gaan groeien en gaan bloeien. Ik merkte dat ik andere mensen kon inspireren met mijn verhaal. Mensen ook kon steunen in hun groei. De juiste mensen met elkaar verbinden zodat ze verder konden groeien. En langzaam weet ik dat ik geen rol hoeft aan te nemen maar  gewoon mezelf mag zijn. Elke dag groei en leer ik bij. 

 

Anne met haar kansrijke gesprekken hebben hier ook een deel aan bijgedragen. ik wilde graag wat terug doen. Ik wil Anne helpen om mensen met elkaar te verbinden en een kansrijke kans te geven om boven zichzelf uit te te stijgen. En ja het is is heel spannend en eng maar hoe mooi is het als je kan stralen door jezelf te zijn. 

 

Iedereen verdient het om geïnspireerd te worden, iedereen verdiend een kansrijke kans 

 

Ik ben Kim Noordermeer en ben trots dat ik deel mag uitmaken van het team van FF Pauze.