Wij staan achter jou!

Iedereen gaat wel eens door een periode van het leven, waar je even de kracht mist om op te staan en door te gaan. Wanneer het leven je overkomt, en je moet anticiperen op een moeilijke situatie. Dit zijn periodes waarin iemand het vaak alleen moet doen. Juist op zo'n moment heb je je vrienden en familie hard nodig, alleen hoe doe je dat? Hoe kan je laten zien dat je achter iemand staat?

Speciaal voor de mensen die echt iets meer willen doen, geef eens een handjevol mooie woorden. Doe het met een boekje wat je samen met vrienden of familie schrijft!

Wij staan achter jou geeft ruimte aan ieder om een dierbare te steunen. Het boekje staat vol met citaten, wijsheden en lege bladzijden die je kan vullen met liefhebbende woorden, foto's en herinneringen. Met dit kleine gebaar maak je een wereld van verschil. Samen kunnen we zoveel meer dan alleen.

De opbrengst van dit boekje doneren wij aankomende maanden volledig aan de stichting carlosmomentjes

Stichting Carlosmomentjes zet zich in om met kleine gebaren een groot verschil te maken. Inmiddels hebben zij met hun positieve verhalen en acties al meer dan zes miljoen mensen bereikt.

Onze basisgedachte is: iedereen kan het verschil maken. Simpel en op je eigen manier. Want we willen allemaal wel iets goeds doen, maar vaak weten we niet goed wat. Stichting Carlosmomentjes laat zien hoe belangrijk kleine gebaren zijn en hoe ook jij met een glimlach iets moois kan doen. Samen maken we het verschil!