Kansrijke gesprekken

Ook jouw leven zit vol kansen, 

wil je ze zien, horen en voelen?

Beleef ze mee met onze kansrijke gesprekken.

 

Wij houden van gesprekken met verdieping, daarom hebben we kleine groepen zodat het veilig voelt om ook echt het gesprek aan te gaan. Ook jij mag vragen stellen. Ook jij wordt gehoord en gezien.

Online, offline of op locatie

Online kansrijke gesprekken, via zoom.

Ontmoet een spreker met een bijzonder levensverhaal. Luister en laat je inspireren en ga vervolgens het gesprek aan, gewoon vanuit je eigen huiskamer.

Kosten: Omdat wij willen dat dit voor iedereen toegankelijk is, heeft iedereen gratis toegang tot een kansrijk gesprek. Vind je dit ook zo'n geweldig initiatief, dan staat het je vrij om een donatie te doen. Wij betalen hier onze sprekers van. 

 

Kampvuur-VIP-gesprekken.

Ook voor bedrijven.

Live met een kleine groep rond een kampvuur. Een groep gelijkgestemden, mensen die al veel weten op gebied persoonlijke ontwikkeling.  Hier geen basis gesprekken meer, over verantwoordelijkheid nemen en persoonlijk leiderschap, dat weet jij allemaal al. Hier gaan we de diepte in op speciale thema's.

Kosten 250 euro per persoon. 

Hiermee betaal jij niet alleen jouw deelname, maar draag je mee aan de kosten voor een topspreker op locatie. Waar mensen met afstand tot onze samenleving worden geholpen om hun leven weer terug op de rails te krijgen. 

We gaan van start op 1- september om 16 uur met Ferry Zandvliet

Live bij in4outdoor in nieuw-Vossemeer, vlak bij Bergen op Zoom

Hou de website in de gaten voor. meer informatie.... 

Inspiratie op locatie.

Heb jij een locatie waar jij mensen helpt de weg terug te vinden naar de samenleving, help jij mensen die het moeilijk hebben? Met ons initiatief brengen wij inspirerende verhalen naar jouw locatie. Echte mensen met echte verhalen, om een indruk achter te laten waar dagen later nog over gesproken wordt. 

 

Meer weten? Neem dan contact op.

Kijk hier voor de sprekers die mee doen aan dit initiatief.

 

Voor werkzoekenden en zzp'ers.

Ben jij op zoek naar werk en woon je in omgeving Bergen op Zoom? Elke eerste woensdag van de maand om half elf,  is er een kansrijk gesprek bij brownies&downies. 

Gratis toegang! We starten op 1 september om 10:30.

--> Op zoek naar werk? Kijk ook eens hier...

Samen in gesprek.

 

Voel jij je eenzaam? Of heb jij gewoon behoefte aan een goed gesprek? 1x in de week organiseren wij een 'samen in gesprek' , waar mensen die daar behoefte aan hebben met elkaar het gesprek aan kunnen gaan, nu nog online, zodra het mogelijk is gaan we dit live doen. Meer weten, neem contact op. 

 

 

 

Laat je inspireren, en ga het gesprek aan!