Swetlana Coaching& Inspiration

Mijn missie is om overlevers weer te zien shinen.

Ik richt mij op het coachen van mensen die persoonlijk willen groeien en vanuit de overleefstand weer terug willen naar het genieten van het leven. Na een heftige gebeurtenis zoals ontslag, burnout of ziekte is er vaak sprake van een nieuw begin. Je bent veranderd door de gebeurtenis en je weet niet meer precies hoe nu verder.

“Elk probleem is een cadeautje. Ik begeleid jou met uitpakken”

Ik heb zelf meerdere heftige gebeurtenissen meegemaakt en daardoor ontzettend veel geleerd over mezelf. Inmiddels kan ik de nare dingen zelfs zien als cadeautjes want het heeft mij zoveel verder gebracht in het leven. Door te gaan werken aan mezelf en te leren omgaan met tegenslagen ervaar ik nu meer geluk en dankbaarheid in mijn leven. Mijn ervaringen en levenslessen deel ik graag met anderen met als doel om anderen te inspireren, inzichten te geven of simpelweg in beweging te krijgen.   

 

In mijn sessies werk ik met diverse effectieve methodieken om met jouw coachvraag aan de slag te gaan. Ik kies intuïtief welk instrument op dat moment past bij jou. Welke stappen jij gaat maken bepaal je zelf. Ik ben je sparringpartner en spiegel. Ik zorg voor structuur en houd je doel in de gaten. Naast de sessies zal ik ook huiswerk meegeven voor thuis. Want ontwikkelen en groeien doe je vooral buiten onze gesprekken. Door het te gaan doen!

Ik bied geen pakketten aan met coachtrajecten met een aantal sessies. Ik geloof daar niet in. We onderzoeken eerst jouw coachvraag. Vanuit die vraag kijken we naar wat jij wilt bereiken met de coaching. Ik kan niet zeggen hoeveel sessies daarvoor nodig zijn. Jij bent immers de regisseur van je eigen proces en jij bepaalt jouw eigen tempo. Ik vertrouw erop dat je zelf het beste weet wanneer je weer zonder mij verder kunt.

 

Meer over Swetlana klik hier...

Speciaal voor FFpauze heeft Swetlana een aangepast aanbod gemaakt

Neem contact op...